IQ4Training

Stichting opkikker

 

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden.

Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden.

Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin.

Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen ze gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Stichting Opkikker heeft een duidelijke missie en visie. Hier vertellen we u graag wat meer over!

 

SAMENWERKING MET DE STICHTING OPKIKKER
Stichting Opkikker is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Sinds de oprichting in 1995 hebben al meer dan 10.000 gezinnen een Opkikkerdag beleefd. Zij hebben kunnen genieten van een onbezorgde dag vol plezier en ontspanning! Maar er zijn nog meer gezinnen die een Opkikker verdienen. IQ4Training helpt graag mee om álle gezinnen in Nederland met een langdurig ziek kind in het zonnetje te zetten?

TER INTRODUCTIE VAN ONZE SAMENWERKING MET DE STICHTING OPKIKKER

35% korting

OP ONS ONLINE “GEZOND ONDERNEMEND LEREN” PAKKET

(Het pakket bestaat uit meer dan 100 trainingen waarvan veel met officieel certificaat voor nog geen € 120,00 totaal)

IQ4Training doneert voor elk uit de webshop aangekocht “opkikker trainingspakket’ een bedrag aan de Stichting Opkikker.
Niet alleen u beleeft plezier aan het ‘opkikker trainingspakket’, maar met name de gezinnen die door Stichting Opkikker op deze wijze worden geholpen, beleven er enorm veel plezier aan.

Ontdek de trainingen 

Naar de shop