• In 7 stappen op nummer 1 in Google
  3.5( 2 BEOORDELINGEN )
  97 STUDENTEN

  Iedereen wil het: hoog scoren met je website in Google.

  Bijna niemand weet echter hoe je dit moet doen.

  Leer in deze cursus hoe je top ranking krijgt in de meest populaire zoekmachine.

   79,95  59,95
 • interplein-adobe-illustrator-cc-cursus
  ( 0 BEOORDELINGEN )
  91 STUDENTEN

  In deze cursuskrijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen logo’s te ontwerpen en illustraties te maken die zowel geschikt zijn voor drukwerk als digitaal gebruik.

   99,95  79,95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Alles over diabetes type 2 Inhoud Deze training bestaat uit een E-book Taal: Nederlands Duur: 2 uur Ondertiteling: Nee Producer: Stichting Gezondheid …

   69,95  44,95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  In deze cursus zult u leren wat de relatie is tussen het spijsverteringsstelsel met de rest van het lichaam. Verder zult u ontdekken waarom onze beschaving met zoveel welvaartsziekten kampt, maar natuurlijk ook wat u hier zelf aan kunt doen. Deze cursus zal de kennis bieden, maar ook praktische tips zodat u de gezondheid in eigen hand kan nemen!

   49,95  39,95
 • interplein-juices-cursus
  ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Je kunt zelf gezonde drankjes makkelijk maken. Om je op weg te helpen en om nieuwe ideeën op te doen is deze cursus heel geschikt.

   49,95  39,95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

    Discover The Secrets To Unlock The Doorway To Unlimited Abundance And Live The Life You Truly Desire! Ancient Manuscript …

   69,95  49,95
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  81 STUDENTEN

  Marketing via e-mail is niet gemakkelijk. Maar er zijn manieren om een mail te schrijven die er wél uitspringt. 30 tips voor succesvolle e-mail-marketing.

   79,95  59,95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  81 STUDENTEN

  De nieuwe cursus ‘InDesign’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie. Door middel van instructievideo’s krijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen magazine vorm te geven en te publiceren.

   99,95
 • Maak een ondernemingsplan cursus
  3.5( 2 BEOORDELINGEN )
  80 STUDENTEN

  Deze online cursus is geschikt voor iedereen die zich actief wil bezighouden met het opstellen van zijn of haar eigen ondernemingsplan. Bedrijven die extra geld nodig hebben moeten ook met een goed ondernemingsplan komen. Dit plan voldoet aan de normen van Qredits, de onderneming die namens de meeste Nederlandse banken ondernemingsplannen beoordeelt op financiering.

   99,95  79,95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Misschien heeft iemand in je omgeving kenmerken van ADHD. Of misschien jijzelf. Om daar goed mee om te gaan, is het belangrijk dat je weet wat ADHD precies inhoudt en dit ook aan anderen kunt uitleggen.
  Wat betekent ADHD in het dagelijks leven? Welke effecten heeft de medicatie? En hoe is het om te hebben? Wat gebeurt er nu precies in je hoofd als je ADHD hebt?
  De cursus is voornamelijk een handleiding voor ouders van kinderen met ADHD of kenmerken daarvan. Maar de persoon met ADHD zelf, en andere geïnteresseerden, kunnen er ook zeker baat bij hebben.

   79,95  64,95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Er worden steeds zogeheten mijlpalen gehaald op het gebied van groei, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling.

   79,00  54,95
 • Social Media Strategie
  4.5( 2 BEOORDELINGEN )
  76 STUDENTEN

  Het kan niemand ontgaan zijn: bijna alle Nederlanders zitten wel op een of meerdere social media platforms. Het bedrijfsleven kan dan ook niet achterblijven.

   79,95  59,95
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  75 STUDENTEN

  De training verzandt niet in technische details, maar beperkt zich tot zaken die ertoe doen met veel verhelderende tips. In uw eigen tempo maakt u grondig kennis met wat er bij het ontwikkelen van een professionele website komt kijken.

   125,00  99,95
 • LinkedIn cursus
  4.5( 2 BEOORDELINGEN )
  71 STUDENTEN

  Laat de concurrent niet jouw klanten en zakenpartners wegkapen omdat hij beter is in netwerken! Dát leer je met de LinkedIn videotraining. In deze video leer je veel dat je nog niet wist, waardoor je deze kleine investering snel terugverdient.

   74,95  59,95