IQ4Training

Twitter cursus

In een wereld waarin internet bruggen slaat tussen bedrijven en klanten, wordt de standaard voor klantenservice bepaald door digitale middelen, met Twitter als grote succesfactor. Maar hoe moet je hier nu mee beginnen? Internetspecialist Jan Willem Alphenaar (@jwalphenaar) legt het stap voor stap uit.

26 INGESCHREVEN STUDENTEN

Bedrijven die digitaal communiceren krijgen meer klanten, tevreden klanten en terugkerende klanten. Kan jouw bedrijf nog steeds niet mee gaan met deze standaard? Ontstaat er een kloof tussen jouw bedrijf en je doelgroep? Bouwt de concurrent een band op met de klant die jij had willen hebben? Dit hoef je niet te laten gebeuren! Welke (gratis) hulpmiddelen zijn er? Met deze makkelijk te volgen training krijg jij aangereikt wat je nodig hebt om via Twitter een band op te bouwen met je klanten. Na het volgen van deze training ben jíj de expert in effectief tweeten, Twitter webcare en klantenbinding, en ben je op de hoogte van bewezen succesformules.

Iedereen heeft gehoord van Twitter, maar slechts weinig mensen maken er gebruik van. Twitter is een leuk en toegankelijk onderdeel van social media. Voor iedereen te gebruiken, jong en oud. En nog gratis ook!

Maar hoe moet je beginnen? In deze online cursus legt Internetspecialist Jan Willem Alphenaar (@jwalphenaar) stap voor stap uit hoe je kunt beginnen met Twitter. Na deze cursus hebben termen als retweet, trending topic en hashtag voor jou geen geheimen meer. Je leert op Twitter de weg vinden, interessante mensen ontdekken en volgen, en het laatste nieuws bijhouden. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de programma’s die je kunt gebruiken voor Twitter op je PC, Laptop, Smartphone of Tablet.

Doe ook mee en sluit je aan bij dit populaire netwerk!Voorbeeld video’s

Cursusoverzicht

Twitter – 01 – Introductie
0 Uren 1 minuten00:1
Twitter – 02 – Wat is Twitter?
Twitter – 03 – Starten met Twitter
Twitter – 04 – Begrippen op Twitter
0 Uren 4 minuten00:4
Twitter – 05 – Volgen en gevolgd worden
0 Uren 5 minuten00:5
Twitter – 06 – Twitteren
0 Uren 5 minuten00:5
Twitter – 07 – Twitteren op je mobiel
0 Uren 6 minuten00:6
Twitter – 08 – Twitterprogramma’s voor op je pc en laptop
0 Uren 11 minuten00:11
Twitter – 09 – Extra handige tooltjes
Twitter – Periscoop
Twitter Trends
Twitter cursus – Profielfoto
Twitter E-books Nederlands
Geld verdienen met Twitter
Zakelijk Twitteren
Twitter how to questions
How to – Hootsuite 3 videos
How to – Twitter 5 videos
Bonus
Twitter Ads
Top Twitter Tools
Twitter Header Bundle
Examen
Twitter toets

Cursusbeoordelingen

 1. Edwin schreef:

  Top!
  Goede training met zeer duidelijke uitleg!

 2. Rick schreef:

  Zeer duidelijke uitleg voor zowel echte beginners als mensen die weleens met Twitter gespeeld hebben. Normaal zou ik als waardering een 5 gegeven hebben, echter wat films met uitleg waren in het engels en erg snel geproken. Het is te volgen voor cursisten die school-engels gehad hebben maar eenvoudig is dat zeker niet. Minpuntje vandaar een waardering van 4 punten.

 3. Rene schreef:

  Iedereen die deze cursus doet, heeft stiekem zelf al eens eerder met Twitter gespeeld. Zodoende is al veel herkenbaar. Het werd pas echt leuk toen de Twitterapps en Twitter(management)tools voorbij kwamen. Het was een begrijpelijke leuke videocursus: ik had er plezier in!

BESTEL DEZE CURSUS
 •  74,95  59,95
 • 12 maanden