IQ4Training

Psychische klachten aanpakken met voeding – moeilijkheidsniveau 4

Deze module gaat over een verband dat vaak over het hoofd gezien wordt: het verband tussen psychische klachten die we kunnen krijgen en het voedsel dat we eten. We hebben een cursus gemaakt om dit inzichtelijk te maken voor de consument.
Dit verband is zozeer onderbelicht, dat ook deskundigen op het gebied van psychische gezondheid er vaak niet mee bekend zijn. Daarom hebben we ook een cursus gemaakt die speciaal op hen gericht is.

16 INGESCHREVEN STUDENTEN

voeding  en psychische klachten

 

Hoe kan ik de psychische klachten voorkomen en aanpakken met gezonde voeding?

Inhoud

Deze training bestaat uit een een serie  boeken.

Een boek is voor de consument en voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg. Die versie gaat dieper in en legt een aantal basis zaken niet uit.

Veel psychische klachten worden erger door verkeerde voeding. Positiever geformuleerd: door goed te eten kun je je psychische gezondheid een stuk verbeteren. In onze cursus voor de consument wordt het verband zo eenvoudig mogelijk uitgelegd.
Psychologen krijgen in hun opleiding weinig kennis over voeding. Diëtisten krijgen in hun opleiding weinig kennis over psychische aandoeningen.  Hetzelfde geldt voor (huis)artsen. Omdat dit raakvlak zo onbekend is en toch erg belangrijk hebben we bij wijze van uitzondering een cursus gemaakt voor de specialisten.

Cursusoverzicht

** Hoofdtraining **
Psychische klachten aanpakken met voeding – consumentenversie
Psychische klachten aanpakken met voeding – voor GGZ
** Bonus **
Het alternatief voor medicijnen – ebook

Cursusbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen gevonden voor deze cursus.

BESTEL DEZE CURSUS
  •  59,00  44,95
  • 12 maanden